Klubmodul henter siden
Ungdomshåndbold
U15 Piger | U15P
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Håndbold for børn i alderen 8-16 år

 

Håndbold +8 -> er også stedet, hvor børnene (og forældrene) bliver introduceret for klublivet, håndboldmiljøet og fællesskabet med alle de glæder og forpligtelser, der medfølger. Håndbold er en holdsport og SHK er en forening. Vi er afhængige af hinanden, og alt, hvad vi foretager os er baseret på en frivillig indsats. Vi forventer at man såvidt mulig deltager i alle træninger og kommer til kampe også i weekender.

Forventninger

Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis, og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til.

Det kan fx være med trøjevask, kagebagning til juleafslutningen, eller en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner.

Har du selv lyst til og mulighed for at være med, så kontakt os endelig.

 

Læs mere

U15 piger træner 2 gange om ugen + kamp. Vi har fokus på, at det skal være sjovt at spille håndbold, men samtidig forventes det at spillerne møder op for at blive trænet, og derfor stilles der krav til at spillerne arbejder med de ting der præsenteres for dem. Hos os ligger vi vægt på fællesskabet og samværet med holdkammeraterne, så vi kan få et rigtig godt socialt miljø. Vi vil bruge en masse tid på at træne de grundlæggende håndboldfærdigheder. Alle spillere skal have mulighed for at udvikle sig, og derfor vil alle få spilletid – hver gang. Vi tager 1-2 gange om året på håndboldcup et sted i Danmark. Det plejer at være rigtig hyggeligt og en mega fed oplevelse. På vores hold er der plads til alle, så har du prøvet at spille håndbold før eller er du helt nybegynder, er du altid velkommen til at prøve at komme og spille med os. Vi gælder os til at se dig!

Tid/Sted
Tirsdag 18:00-19:30 Stevnshallen, Store Heddinge Torsdag 18:30-20:00 Stevnshallen, Store Heddinge
Pris fra nu, indtil 01.09.2023.
400,00 kr.