Klubmodul henter siden
Ungdomshåndbold
U13KAMPE | 3
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Håndbold for børn i alderen 8-16 år

 

Håndbold +8 -> er også stedet, hvor børnene (og forældrene) bliver introduceret for klublivet, håndboldmiljøet og fællesskabet med alle de glæder og forpligtelser, der medfølger. Håndbold er en holdsport og SHK er en forening. Vi er afhængige af hinanden, og alt, hvad vi foretager os er baseret på en frivillig indsats. Vi forventer at man såvidt mulig deltager i alle træninger og kommer til kampe også i weekender.

Forventninger

Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis, og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til.

Det kan fx være med trøjevask, kagebagning til juleafslutningen, eller en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner.

Har du selv lyst til og mulighed for at være med, så kontakt os endelig.

 

Læs mere

Denne gruppe er for alle forældre der har børn der kan spille med på vores U13pigehold. Vi har været i dialog med forbundet og for at give alle børn mulighed for at spille kampe, har vi tilmeldt et u13 pige hold til turnering, selvom vi ikke er helt nok. Vi må også låne u11 spillere, og derudover kan vi melde kampen ulovlig før start og låne u15 spillere og være taberdømt fra start. Disse kampe handler kun om at flere får lov at møde nogen på deres rigtige årgang, derfor betyder det ikke noget at vi bliver taberdømt. Vi håber på at i som forældre har mulighed for at bakke op om denne løsning. Det giver at jeres børn på skift får en masse ekstra kamptræning. Udover de u13 spillere der er, forventes det at der skal lånes 2-3 hver kamp. Børne skal kun spille hvis de og i har overskud til at spille dobbelt. Men da vi har så mange hold/spillere vi kam trække på, tænker vi, at vi kan lykkes med det med jeres opbakning. Vi skal måske nævne at særligt udebane kampene kræver jeres indsats, da børnene forventeligt skal spille i to hallen de som vil spille dobbelt. Men dette er nok mere en praktisk ting vi kan tale om når vi har alle kampe på plads.

Tid/Sted
Søndag 16:00-19:00 Stevnshallen, Store Heddinge
Pris fra nu, indtil 01.09.2023.
0,00 kr.