Klubmodul henter siden
Ungdomshåndbold
U11Piger | U11P
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Håndbold for børn i alderen 8-16 år

 

Håndbold +8 -> er også stedet, hvor børnene (og forældrene) bliver introduceret for klublivet, håndboldmiljøet og fællesskabet med alle de glæder og forpligtelser, der medfølger. Håndbold er en holdsport og SHK er en forening. Vi er afhængige af hinanden, og alt, hvad vi foretager os er baseret på en frivillig indsats. Vi forventer at man såvidt mulig deltager i alle træninger og kommer til kampe også i weekender.

Forventninger

Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis, og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til.

Det kan fx være med trøjevask, kagebagning til juleafslutningen, eller en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner.

Har du selv lyst til og mulighed for at være med, så kontakt os endelig.

 

Læs mere

Årgang 11 Piger: Vi spiller på en kortbane og er 6 spillere på banen, derfor rører vi bolden mange gange både til træning og i kampene. Træningen består af en masse boldspil, så vi bliver dygtige håndboldspillere. Vi har det sjovt mens vi træner og har fokus på fællesskabet og samværet med kammeraterne på holdet. I Sierslev HK spiller vi med i turnering, vi tager på mindst en cup om året og holder en masse fede arrangementer. På holdet er der plads til alle, både drenge og piger, nybegyndere og dem som har spillet håndbold før. Tag en ven eller veninde i hånden og vær med i fællesskabet. Omklædningsrummene kan bruges. Vi har bolde til alle, vi spiller med læderbolde i størrelse 0.  www.facebook.com/groups/shku11/

Tid/Sted
Tirsdag 17:30-19:00 Stevnshallen, Store Heddinge Torsdag 17:00-18:30 Stevnshallen, Store Heddinge
Pris fra nu, indtil 01.09.2023.
400,00 kr.