2014 01.05.2016  -  30.04.2017
Vejledning
Kontingent
En del af den pris vi opkræver dækker typisk (fuldt eller delvist) udgifter til deltagelse i turnering, samt spillertøj og øvrige udgifter for foreningen.

Seniorhåndbold (BOLD)
Håndbold for alle i alderen fra 17år
Tilmeld/Læs mere - (3)

Ungdomshåndbold (TEEN)

Håndbold for børn i alderen 8-16 år

 

Håndbold +8 -> er også stedet, hvor børnene (og forældrene) bliver introduceret for klublivet, håndboldmiljøet og fællesskabet med alle de glæder og forpligtelser, der medfølger. Håndbold er en holdsport og SHK er en forening. Vi er afhængige af hinanden, og alt, hvad vi foretager os er baseret på en frivillig indsats. Vi forventer at man såvidt mulig deltager i alle træninger og kommer til kampe også i weekender.

Forventninger

Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis, og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til.

Det kan fx være med trøjevask, kagebagning til juleafslutningen, eller en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner.

Har du selv lyst til og mulighed for at være med, så kontakt os endelig.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Klub Frivillig (FOR)

Sig JA! og meld dig ind i Forældrebanken

FORÆLDREBANKEN er en forening i foreningen men samtidig åben for alle, der har lyst til at være med. Alle kan være med uanset om man er medlem af klubben eller aldrig har været med. Kort sagt er FORÆLDREBANKEN for alle som har lyst til at give en hånd. Om det så blot er et par timers hjælp til kampe i hallen en søndag, som pasning af dommerbord en søndag formiddag i ny og næ til foreningens kampe eller som aktiv i bestyrelse eller udvalg.

Sådan kommer du med -

Log på med din profil i boksen til venstre, skriv evt. hvilke områder du gerne vil hjælpe til med og vælg "Betal" (Det koster ikke noget).

Vi glæder os til din tilmelding!
Tilmeld/Læs mere - (1)